Monitorul Cartierelor

Trotuar spart de două luni. Muncitorii “dorm” și nu îl repară

Pe bulevardul Muncii, în zona Facultății de Mecanică muncitorii firmei care se ocupă de modernizarea tramei stradale au spart trotuarul în urmă cu două luni.

Foto arhivă Foto arhivă

De atunci nimeni nu a mai făcut nimic, deși ar fi trebuit să înceapă lucrările de modernizare. “Pe bulevardul Muncii, lângă Facultatea de Mecanică, nu pot să înţeleg care este motivul pentru care s-a spart/distrus complet trotuarul, de două luni, iar lucrările ce trebuiesc făcute nu au început încă. Pur şi simplu nu se poate circula şi trebuie să mergi pe carosabil. Nu este plăcut când trece câte un TIR pe lângă tine. Care este motivul pentru care se distruge un trotoar sau chiar un drum iar lucrările efective încep peste săptămâni/luni de zile?”, scrie un clujean pe o platformă pentru sesizări și reclamații la adresa conducerii Primăriei.

Acesta mai spune că se lucrează pe ambele benzi, în multe zone diferite ceea ce creează un adevărat haos. “Nu înţeleg de ce trebuie să se sape ambele benzi (în stânga şi dreapta liniei de tramvai). De ce nu se sapă doar o parte, iar după ce aceasta este finalizată să se apuce şi de cealaltă parte. De ce pe acest proiect se lucrează în 15 zone diferite şi în fiecare loc cu 5-10 oameni? Nu era mai bine pentru circulaţia auto să se facă un tronson cap-coadă cu mai mulţi oameni într-un timp de 10 ori mai scurt?”, mai scrie clujeanul.


Bărbatul subliniază că în unele zone lucrările s-au împotmolit aproape de final. “Unele tronsoane sunt finalizate în proporţie de 95% şi stau aşa de săptămâni/luni de zile. De exemplu, pe partea dreaptă din faţă de la Auchan cum mergi spre Dej lipseşte doar ultimul strat de asfalt şi este aşa din 2014. La fel, partea stânga care este în acelaşi stadiu de câteva săptămâni”, încheie cetățeanul.

Etichete: bulevardul muncii
abonare newsletter