Monitorul Cartierelor

După doi ani, două străzi din Cluj-Napoca trec de la Ministerul Transporturilor la Primărie

Două străzi din Cluj-Napoca nu au văzut asfalt de zeci de ani și arată mai rău ca niște ulițe de la țară.

După doi ani, două străzi din Cluj-Napoca trec de la Ministerul Transporturilor la Primărie După doi ani, două străzi din Cluj-Napoca trec de la Ministerul Transporturilor la Primărie

Zeci de familii care locuiesc pe străzile Depoului și Badea Cârțan merg în fiecare zi prin gropile și noroiul care se formează după fiecare ploaie. Conducerea Primăriei declara în urmă cu câteva luni că cele două străzi nu pot fi modernizate din cauză că se află în proprietatea Ministerului Transporturilor. După doi ani, Depoului și Badea Cârțan vor trece, în sfârșit în administrarea autorităților locale astfel că vor putea fi modernizate. În acest sens, în ședința de Consiliu Local de vineri va fi supus votului consilierilor un proiect de hotărâre.

“Prin Hotărârea nr. 225 din 16 mai 2013, a fost aprobată solicitarea de trecere a terenului în suprafață de 4.178 mp, aferent străzilor Depoului și Badea Cârțan, situate în municipiul Cluj-Napoca, din proprietatea Statului Român, în domeniul public al municipiului Cluj-Napoca, în administrarea Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca”, se arată în proiectul de hotărâre. Solicitarea a fost acceptată de Ministerul Transporturilor cu condiția ca din proiectul de act normativ să fie eliminate “mențiunile referitoare la administrarea bunului imobil, după transmitere, de către Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca”.


În aceeași situație se află și strada Triajului din aceeași zonă. Potrivit reprezentanților Primăriei, cererea de preluare a străzii Triajului se va face abia după preluarea Depoului și Badea Cârțan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter