Monitorul Cartierelor

Cartier de fiţe cu străzi ca la ţară

Starea străzii Andrei Mureşanu este din ce în ce mai deplorabilă: gropi, denivelări şi lucrări de mântuială în cartierul rezidenţial al Clujului.

Locuitorii i-au reamintit lui Emil Boc, promisiunea pe care acesta le-a făcut-o când le-a spus că lucrările de reabilitare a străzii Andrei Mureşanu vor începe de la începutul anului 2015.

„Am sesizat de nenumărate ori starea străzii Andrei Mureşanu!  E groaznic în ce hal a ajuns una dintre cele mai importante străzi din cartierul rezidenţial prin excelenţă Andrei Mureşanu!  Plină de denivelări, gropi, lucrări de traversări cârpite la repezeală. Acum mai bine de jumătate de an ne-aţi răspuns că se fac studii şi că la începutul anului se vor începe lucrările”, a spus un clujean nemulţumit pe un site de reclamaţii şi sesizări.


El spune că maşina i se strică la fiecare tranzitare a străzii.

„Trec zilnic pe acolo şi pot să vă asigur că nu au început! Bine că turnaţi cu rost şi fără rost o grămandă de asfalt printre blocuri pe alei utilizate de 2-3 maşini, dar pentru o stradă importantă a Clujului nu reuşiţi să faceţi nimic ca să nu ne rupem maşinile la fiecare tranzitare! Sunt dezamăgit de cum înţelegeţi să vă respectaţi promisiunile”, a mai spus clujeanul.


Monitorul de Cluj a mai scris despre starea groaznică a stăzilor din cartierul Andrei Mureşanu.

Citeşte şi: Stradă peticită şi plină de gropi - FOTO


Citeşte şi: Trotuare ca după război în Andrei Mureşanu – FOTO

Citeşte şi: Șanțuri în asfalt pe o stradă din cartierul Andrei Mureșanu - FOTO


Citeşte şi: Trotuarele de pe o stradă din centru arată ca după bombardament – FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter