Monitorul Cartierelor

Sfaturi de la Poliţia Locală: „Dă-i înainte şi înapoi, învârţi de volan şi intri în garaj”

Un clujean spune că a sunat la Poliţia Locală să reclame câţiva şoferi nesimţiţi care au blocat accesul şi au parcat pe locurile persoanelor cu handicap de pe strada Dobrogeanu Gherea, dar nu a văzut nicio schimbare la două ore după ce a făcut sesizarea.

Clujeanul susţine că a telefonat la Poliţia Locală Cluj vineri, 20 martie, în jurul orei 13:00. „Am sunat în data de 20.03.2015 la ora 12:40 la Poliţia Locală pentru a trimite un echipaj pe strada Dobrogeanu Gherea să vadă modul în care sunt parcate maşinile acolo (blocând accesul sau parcate pe locurile persoanelor cu handicap)”, a spus Ionuţ Cosma, pe un site pentru reclamaţii şi sesizări.

Clujeanul afirmă că Poliţia Locală nu s-a obosit să se deplaseze să-şi facă datoria, iar maşinile tot parcate ilegal erau. „La două ore după ce am dat telefonul, nu am văzut ca vreuna din maşinile parcate ilegal acolo să fie ridicată sau să fie date amenzi”, a mai spus Ionuţ Cosma.


El îi roagă pe poliţiştii locali să vină mai des pe strada Dobrogeanu Gherea, dar şi pe strada Petofi Şandor. „Vă rog să trimiteţi echipaje atât pe strada Dobrogeanu Gherea, cât şi pe strada Petofi Şandor, unde la fel, este un haos privind maşinile parcate pe trotuar”, a conchis clujeanul nemulţumit.

Situaţia nu este singulară

Încurajat de reclamaţia bărbatului, un alt clujean a relatat o experienţă halucinantă pe care a avut-o cu poliţiştii locali.  „Stimate domn, pe strada Bucegi este la fel. Eu am sunat la Poliţia Locală, au venit după o oră, nici nu s-au prezentat, şi am primit răspunsul: «Dă-i înainte şi înapoi, învârţi de volan şi intri în garaj», şi au plecat”, i-a răspuns Liviu.


Poliţia Locală se află în subordinea Primăriei, poliţiştii fiind plătiţi din banii contribuabililor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter