Monitorul Cartierelor

De ce nu poate dormi un clujean. „Dacă te cerţi cu ei te AMENINŢĂ şi te ÎNJURĂ”

Un clujean care locuieşte pe strada Albac s-a plâns reprezentanţilor Primăriei Cluj-Napoca că nu se poate odihni.

Mai mulţi tineri vin în parcul de pe strada Albac şi stau pe băncile parcului de joacă. Clujeanul nemulţumit spune că tinerii fac gălăgie, iar dacă-i roagă frumos să nu facă gălăgie aceştia spun că „e democraţie şi e loc public”. Clujeanul cere mutarea celor trei bănci de sub geamurile blocurilor în cealaltă parte a parcului sau în alte locuri.

„În spatele blocului de pe strada Albac nr. 9 este un parc de joacă pentru cei mici. Pe marginea acestuia sunt trei bănci care sunt la 3-4 metri de bloc chiar sub geamurile apartamentelor. Pe aceste bănci zilnic (ziua, seara, vara, iarna) se adună grupuri de tineri care fac gălăgie şi deranjează locatarii. Cu vorba bună nu te poţi înţelege cu ei pentru că e «democraţie şi e parc, loc public», dacă te cerţi cu ei te ameninţă, înjură etc. Vă rugăm să mutaţi băncile de sub geamuri în partea cealaltă a parcului sau în alte locuri, dar să nu fie aşa aproape de bloc. Mulţumim anticipat”, a spus clujeanul pe un site pentru sesizări şi reclamaţii.


Plângerea clujeanului a ajuns la urechile Serviciului spaţii verzi, monumente istorice şi ecologie urbană care i-a recomandat bărbatului să strângă semnături cu acordul scris al tuturor locatarilor pentru mutarea băncilor.

„Referitor la sesizarea dvs. privind disconfortul creat  de băncile din spatele blocului de pe str. Albac nr.9, vă comunicăm  faptul că  pentru mutarea băncilor din parcul de joacă este necesar un tabel nominal cu  acordul scris al tuturor locatarilor din bloc”, au răspuns reprezentanţii Primăriei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter