Monitorul Cartierelor

O femeie are mașina blocată în garaj din cauza lui „Dorel”

O clujeancă este nervoasă pe cei care lucrează la modernizarea străzii Oașului pentru că nu au finalizat lucrarea de lângă garajul ei.

Totul a început în urmă cu trei luni. „Locuiesc pe Str. Oasului la nr. 24. RENEL-ul a săpat, când au început lucrările la podul peste Nadas, deci acum 3 luni, o groapă chiar lângă garajul meu. Groapa nu a mai fost acoperită cu pământ și acum se surpă pământul de sub asfaltul trotuarului din fața garajului. Eu nu mai pot ieși cu mașina din garaj și am nevoie de mașina”, spune clujeanca nemulțumită pe un site de reclamații și sesizări.

Pe lângă asta a fost luată la rost și de o anjagată a Primăriei. „Am sesizat acest lucru, de 2 ori la telefonul primarului și singurul răspuns primit a fost din partea unei doamne de la Direcția tehnică, care mai că mă lua la bătaie de ce am făcut sesizarea către ei și nu către siguranța circulației. Menționez că operatoarei de la telefonul primarului i-am spus problema mea și ea a anunțat Direcția tehnică. Nu mi se pare normal să fiu sunată de cineva din primăria unde eu îmi plătesc taxele și să fiu luată la rost, cu nesimțire, fără să am nicio vină. Nu aveam de unde să știu că ce nu este trama stradală aparține de Siguranța circulatiei. Dar poate, sunt eu absurdă că cer respect din partea unui reprezentant al primarului”, mai spune ea.


În cazul în care situația nu se rezolvă femeia a spus că-l va căuta personal pe Emil Boc. „Dar asta e...Mai doresc să sesizez că la groapa respectivă nu mai lucrează nimeni. Dacă nici pe această cale nu primesc un răspuns la problema mea, mă văd nevoită să-l caut pe dl. primar, luni, când merge la televizor și să-l rog să mă ajute”, a precizat clujeanca nemulțumită.

Ultimele Stiri
abonare newsletter