Monitorul Cartierelor

Strada cu site, ignorată de autorități. Rămâne plină de gropi în continuare

Conducerea Primăriei Cluj-Napoca nu a fost impresionată de faptul că, anul trecut, locuitorii străzii Privighetorii din cartierul Dâmbul Rotund, disperați de starea dezastruoasă a acesteia, au făcut un site pentru strada lor.

Clujenii de pe strada Privighetorii au reușit doar să atragă atenția mai bine asupra nemulțumirii lor și nimic mai mult. Acum, locuitorii de pe Privighetorii îl trag, din nou, de mânecă pe primarul Emil Boc. “Aş dori să vă reamintesc de promisiunile făcute acum un an în legătură cu strada Privighetorii din Cluj-Napoca. După toate demersurile, ne-am ales numai cu o plăcuţă care indică faptul că această stradă este fosta Dropiei şi cu multe braşoave servite nouă de diverşi membri ai Primăriei”, scrie un clujean pe un site pentru sesizări și reclamații la adresa conducerii Primăriei Cluj-Napoca.

Bărbatul îl invită pe Boc să mai meargă o dată pe strada lor să se convingă de starea proastă a carosabilului și trotuarelor. “Suntem totuşi la Cluj şi vă invităm să veniţi şi pe strada noastră,aşa cum s-a întâmplat în urmă cu mulţi ani înaintea primului mandat. Vă reamintesc că strada fost cuprinsă în programul de asfaltare al celor 270 străzi din municipiu, dar împreună cu echipa TIM nu aţi reuşit decât distrugera străzii şi azi circulăm cu multă greutate”, încheie clujeanul.


Reprezentanții Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca au declarat că există în continuare probleme juridice legate de strada Privighetorii și până când nu vor fi rezolvate nu pot începe lucrările de modernizare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter