Monitorul Cartierelor

Parcul Detunata este plin de brazi uscaţi - FOTO

Unul dintre cele mai mari parcuri din Cluj-Napoca, Parcul Detunata este presărat de la un capăt la altul de copaci uscaţi.

Clujenii sunt nemulţumiţi de faptul că autorităţile locale nu iau nicio măsură şi consideră că Primăria este depăşită de situaţie. “Parcul Detunata este plin de brazi uscaţi. Într-un oraş de cinci stele avem parc de cascadorii râsului. Primăria este depăşită din nou de situaţie şi nici măcar nu cunosc situaţia din teren. Pozele sunt horror, dar adevărate, din păcate”, ne-a scris un cititor care a ataşat şi fotografii, pe adresa redacţiei.

Problema copacilor uscaţi din Parcul Detunata nu este recentă, astfel de situaţii fiind semnalate de locuitorii din cartier încă de acum trei ani. În vara anului 2011 au început să apară primii copaci uscaţi, iar reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au promis la acea dată că vor rezolva problema prin toaletarea şi tăierea arborilor cu probleme. De atunci, în fiecare an sunt tăiaţi copaci care se usucă, în 2013 fiind cel puţin 20 de arbori care au fost tăiaţi. Anul trecut, reprezentanţii Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca declarau că în tot oraşul sunt situaţii în care răşinoasele se usucă, dar nu se cunoştea motivul la acea dată.


Dacă vă confruntaţi cu o situaţie care ar putea deveni ştire, aşteptăm informaţiile dumneavoastră la adresa office@monitorulcj.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter