Monitorul Cartierelor

Cutremur “artificial” pe strada Maramureșului. Casele se dărâmă

O casă de pe strada Maramureșului stă să se dărâme din cauza traficului greu care a fost deviat de pe Oașului, în urma începerii lucrărilor la podul Nadăș.

Aglomerările de autoturisme de pe Maramureșului creează zgomot greu de suportat și cauzează vibrații asemănătoare unui cutremur caselor situate la marginea străzii. Situația a fost semnalată de un clujean care spune că imobilul său aproape se dărâmă. Cetățeanul a depus o reclamație în privința pagubelor către Primăria Cluj-Napoca, în care s-a plâns că de fiecare dată când trece căte un vehicul de mare tonaj pe lângă imobil, toată casa se zguduie din temelii. „Săptămâna trecută mi-a căzut o parte din faianța de pe hol, lângă ușa de la intrare. Vă putem invita acasă la noi să experimentați cutremurul artificial creat de mașinile grele. Anul trecut am renovat casa din interior și am cheltuit peste 4000 lei cu eforturi mari. Întrebarea mea este: cine ne va despăgubi sau pe cine să dăm în judecată în urma stricăciunilor? De aceea vă rog respectuos să luați măsuri dure”, declară cetățeanul pe un site de sesizări și reclamații la adresa Primăriei Cluj-Napoca.

Clujeanul adaugă în reclamația sa că și vecinii lui au avut de suferit de pe urma devierii traficului de pe strada Oașului pe strada Maramureșului. De exemplu, unui alt rezident de pe strada Maramureșului i-a căzut hornul de pe casă și câteva țigle, potrivit spuselor clujeanului reclamant.


Cetățeanul închide reclamația mulțumindu-i primarului Emil Boc pentru promptitudine și pentru faptul că a hotărât devierea autobuzelor, inclusiv a liniei 100. Până în prezent, sesizarea nu a primit răspuns din partea reprezentanților Primăriei Cluj-Napoca.

Monitorul de Cluj a semnalat săptămâna trecută problema ambuteiajelor create pe strada Maramureșului din cauza devierii circulației de pe strada Oașului


Cristina Ungurean – student masterand la Jurnalism, FSPAC, UBB, anul I

Ultimele Stiri
abonare newsletter