Monitorul Cartierelor

Mizeria, la ordinea zilei în Piaţa Mărăşti

Zona Pieţei Mărăşti este un focar de infecţie din cauza gunoaielor care dau pe dinafară din coşurile de gunoi sau sunt aruncate direct pe trotuare.

Mizeria, la ordinea zilei în Piaţa Mărăşti Mizeria, la ordinea zilei în Piaţa Mărăşti

Gunoaiele sunt la ordinea zilei pe trotuare, unii dintre cei care contribuie la toată mizeria fiind vânzătorii de flori care zilnic îşi fac veacul în staţia de autobuz de vis a vis de Piaţa Mărăşti. Problema gunoaielor din zona Pieţei Mărăşti a fost adusă şi în atenţia primarului Emil Boc prin intermediul unui site pentru sesizări şi reclamaţii. 

“În zona Pieţei Mărăşti toate trotuarele sunt pline de aşa zişi vânzători. Găseşti de toate, de la lapte, flori, covrigi, zarzavaturi, etc. Mai vine din când în când câte o maşină de poliţie, dar după ce ei pleacă, la câteva minute apar din nou. Peste tot sunt numai dughene, panouri publicitare şi să nu mai spunem că dacă plouă trebuie să stai în ploaie doarece adăposturile sunt ocupate de vânzători şi de o mizerie de nedescris, după-amiaza toate tomberoanele, coşurile de gunoi find pline”, scrie un clujean într-o sesizare adresată conducerii Primăriei.

abonare newsletter