Monitorul Cartierelor

MĂNĂŞTUR - Trafic infernal din cauza maşinilor parcate pe carosabil

Şoferii şi-au făcut un obicei din a parca autoturismele pe unde apucă astfel că pietonii şi ceilalţi participanţi la trafic circulă cu mare dificultate.

O astfel de situaţie se petrece în Mănăştur, în fiecare dimineaţă, în vecinătatea parkingului de pe Primăverii. Şoferii în loc să îşi lase maşinile în parking, le parchează pe carosabil, iar mijloacele de transport în comun abia mai ies din staţie.

“În fiecare dimineaţă, traficul în zona sensului giratoriu din Mănăştur (intersecţia dintre străzile Primăverii şi Izlazului) este îngreunat de maşinile parcate neregulamentar, sub semnul de oprire interzisă. În acea zonă sunt probleme pentru troleele care ies din staţia Minerva şi trec de parcarea supraterana, unde trebuie să se înghesuiască cu maşinile şi tramvaiele în zona sensului giratoriu. Vă rog să luaţi măsuri pentru a decongestiona zona”, scrie un clujean într-o sesizare adresată primarului Emil Boc prin intermediul unui site pentru sesizări şi reclamaţii la adresa Primăriei Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter