Monitorul Cartierelor

Trotuare impracticabile în Mărăşti

Clujenii care locuiesc în cartierul Mărăşti îi solicită primarului Emil Boc demararea de urgenţă a lucrărilor de modernizare a mai multor străzi, în special a trotuarelor de pe Ialomiţei, Fabricii de Zahăr şi Inului.

sursa foto: domnuleprimar.ro sursa foto: domnuleprimar.ro

Oamenii sunt nemulţumiţi că starea trotuarelor este atât de proastă încât trebuie să circule pe partea carosabilă a străzilor pentru a nu-şi rupe încălţămintea şi picioarele. O femeie care locuieşte în Mărăşti invită conducerea Primăriei la o plimbare pe cele trei străzi problematice.

“Doresc să vă atrag atenţia asupra stării trotuarelor din zona Mărăşti de pe străzile Ialomiţei, Fabricii de Zahăr, Inului. În fiecare dimineaţă parcurg acest traseu pe jos, în drumul meu către serviciu. Mi se pare jenant ca în anul 2014 să nu poţi merge pe trotuar din cauza stării lui şi să trebuiască să mergi pe partea carosabilă ca să nu îţi strici papucii. În zonă sunt mame cu copii mici care îşi plimbă copiii pe partea carosabilă. Doresc să vă invit la o plimbare în zonă”, scrie în sesizarea adresată primarului Emil Boc prin intermediul unui site specializat în reclamaţii şi sesizări la adresa autorităţilor locale.

abonare newsletter