Monitorul Cartierelor

MĂNĂŞTUR - Stradă impracticabilă din cauza gropilor

În cartierul Mănăştur, la câteva minute de strada Negoiu se află strada Edgar Quinet care, deocamdată, nu poate fi modernizată din cauză că este stradă privată.

Locuitorii din zona respectivă sunt nevoiţi să circule în condiţii extrem de proaste: gropi, praf, noroi, iar de trotuare nici nu poate fi vorba. Nu există niciun petic de asfalt pe această stradă, iar după ploaie totul se transformă în mocirlă, iar singura încălţăminte corespunzătoare sunt cizmele din cauciuc. Oamenii spun că există blocuri cu multe apartamente în zonă, dar nimeni nu a făcut nimic pentru modernizarea străzii, astfel că cei care locuiesc pe strada Edgar Quinet riscă să îşi rupă maşinile şi picioarele din cauza stării drumului.

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca afirmă că procedura de preluare a străzii de către autorităţile locale este în desfăşurare. După încheierea procedurilor legale, strada va putea fi cuprinsă în programul de modernizare al Primăriei, dar cel mai probabil nu se va întâmpla anul acesta, bugetul local fiind deja împărţit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter