Monitorul Cartierelor

GHEORGHENI - Conductă spartă “semnalizată” cu gunoaie - FOTO

În capătul străzii Unirii din cartierul Gheorgheni, de mai multe luni, o conductă este spartă şi ca să mascheze situaţia, unele persoane care locuiesc în zonă au acoperit-o cu gunoaie.

Peste conducta spartă au fost aruncate resturi din materiale de construcţii pentru a semnaliza defecţiunea. Inspiraţi probabil de materialele aruncate peste ţeavă, unele persoane au adus cutii din carton şi le-au pus la “groapa de gunoi” improvizată, iar alţii au aruncat PET-uri, pachete de ţigări goale şi ambalaje.

Clujenii din cartier nici nu mai ţin minte de când conducta spartă este înconjurată de deşeuri. “De mult este aşa. Cred că de vreo jumătate de an e tot aşa spartă. Iarna nu prea se vede că se acoperă cu zăpadă, dar când vine primăvara arată tare urât. Noroc că vine vara, creşte iarba, cresc frunzele din gardul viu şi este ascunsă mizeria”, spune Carmen D., o femeie care locuieşte în blocurile din apropiere.


Oamenii spun că la fiecare ploaie se umple de apă lângă conducta respectivă şi apa se scurge apoi pe trotuar şi pe carosabil.

Ultimele Stiri
abonare newsletter