Monitorul Cartierelor

FOTO - O alee din centrul oraşului a ajuns un adevărat focar de infecţie

La 10 minute de zona ultracentrală a oraşului, o alee cu scări care face legătura între Calea Moţilor şi căminele studenţeşti din Haşdeu a ajuns o adevărată rampă de gunoi.

Peste tot sunt aruncate sticle de bere, PET-uri, ambalaje din plastic, haine. Cei care folosesc frecvent calea de acces spun că situaţia nu este nouă ci de ani de zile este la fel. În ciuda faptului că firma de salubritate a intervenit pentru curăţarea zonei, în scurt timp se umple la loc cu gunoaie.

“Pe aleea cu scări paralelă cu strada Piezişă este plin de gunoaie. Cel mai probabil sunt aruncate de boschetarii care îşi fac veacul prin tufişurile de acolo, mai ales vara fiind plin de oameni fără adăpost. Până anul trecut a funcţionat o grădiniţă chiar lângă această alee şi frecvent părinţii cu copii traversau acest focar de infecţie”, spune Maria, o cititoare care ne-a semnalat problema.


Clujenii care locuiesc în apropierea căii de acces afirmă că terenul aparţine domeniului public deoarece în trecut au sesizat Primăria care ulterior a trimis firma de salubritate pentru curăţarea zonei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter