Monitorul Cartierelor

CENTRU - Cât costă parcarea în Cluj: tichet plus “taxa” de cerşetor

Şoferii care parchează frecvent în parkingul din Piaţa Cipariu se plâng că în ultima vreme sunt agasaţi de cerşetorii care cer bani.

Oamenii cer Primăriei Cluj-Napoca să rezolve problema. “Zilnic parchez maşina în parking-ul din Piaţa Cipariu, cel cu barieră de lângă Catedrala Greco Catolică. Fiind un serviciu în administrarea dumneavoastră, fiind contra cost (plătesc acolo o taxă orară), m-aş aştepta să fie întrunite toate condiţiile pentru a mă simţi confortabil. Asta ar însemna ca atunci când plătesc parcarea să nu fiu zilnic asaltat de cerşetori, uneori unul, astăzi doi, fără ca Poliţia să facă ceva. Nu discutăm aici despre fenomenul cerşetoriei, ci despre faptul că nu sunt obligat a fi supus unui astfel de fenomen agasant pentru că sunt agasanţi”, scrie un clujean pe un site pentru sesizări şi reclamaţii la adresa Primăriei Cluj-Napoca.

Aceasta nu este singura problemă semnalată în legătură cu cerşetorii care au împânzit oraşul începând cu anul trecut. Oamenii care apelează la mila trecătorilor sunt în toate cartierele şi în mijloacele de transport în comun în ciuda faptului că reprezentanţii Primăriei susţin că fac controale periodice.

Etichete: cersetori
Ultimele Stiri
abonare newsletter