Monitorul Cartierelor

GHEORGHENI - Vegetaţia din Parcul Detunata, defrişată barbar. Cum comentaţi modul de toaletare a copacilor? - FOTO

Locuitorii din cartierul Gheorgheni sunt nemulţumiţi de modul în care sunt toaletaţi copacii din Parcul Detunata şi consideră că modul de lucru al muncitorilor este o barbarie.

Oamenii cer Primăriei Cluj-Napoca să oprească măcelul din parc. “Stimate domnule primar, ce aveţi de gând să faceţi cu Parcul Detunata? De ce se defrişează în mod atât de barbar şi masiv? Tocmai au fost tăiaţi câţiva brazi sănătoşi din zona amfiteatrului. Vedem în jur doar tulpini, nici o crenguţă nu a scăpat măcelarilor plătiţi de Primărie, adică din banii noştri!”, a scris Andreea Molnar, sâmbătă, pe un site pentru sesizări şi reclamaţii la adresa Primăriei Cluj-Napoca. Ea a ataşat şi câteva fotografii care arată modul în care sunt toaletaţi copacii şi arbuştii.

Clujeanca este convinsă că nu se vor regenera decât peste câţiva ani şi până atunci vor rămâne doar tulpini, iar din tufele florale nu se va ivi nici o floare. “Să vă fie ruşine pentru halul în care distrugeţi natura, în care tăiaţi din porţia de oxigen a copiilor noştri! Câţi brazi vor fi plantaţi în locul celor tăiaţi??? Să nu mai pomenim de faptul că distrugeţi habitatul veveriţelor şi al bufniţelor care trăiesc în acest parc”, a mai scris Andreea Molnar.


Toaletarea vegetaţiei în Parcul Detunata a început de câteva zile. Vom reveni şi cu punctul de vedere al reprezentanţilor Primăriei Cluj-Napoca.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter