Monitorul Cartierelor

GHEORGHENI - Alei distruse la un an după modernizare - FOTO

Zona verde din cartierul Gheorgheni care se întinde de la sensul giratoriu din intersecţia străzilor Unirii şi Slănic până în zona complexului Mercur este presărată cu alei degradate.

O parte din aceste alei au asfaltul crăpat, bordurile treptelor sunt distruse, iar în multe locuri aleile nici nu mai au borduri şi se termină în gardul viu. În ciuda faptului că unele dintre aleile principale au fost reparate în urmă cu aproximativ un an, materialul folosit a început să cedeze şi s-a măcinat, semnele de distrugere fiind vizibile. Pe alocuri vegetaţia a început să crească prin crăpăturile din asfalt. Oamenii din cartier care traversează zilnic parcul speră că Primăria va începe cât mai curând modernizarea aleilor. “Aleea principală care duce la staţia de autobuz a fost reparată acum vreun an, dar uitaţi-vă că deja s-a distrus. Au folosit material de calitate proastă că altfel nu îmi explic cum se putea distruge aşa într-un timp scurt. Doar pe aici trec numai pietoni, nu circulă maşini ca pe stradă”, spune Liviu, un bărbat care locuieşte în zona parcului.

Reprezentanţii Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca au declarat că în primăvara acestui an, aleile din zona verde ar putea intra în reparaţii în cadrul unui program de întreţinere şi reparare a aleilor şi trotuarelor. Se va stabili gradul de degradare al mai multor alei şi trotuare şi lucrările vor demara în funcţie de rezultatele analizelor în acest sens.

Ultimele Stiri
abonare newsletter