Monitorul Cartierelor

CENTRU: Cişmele doar pentru decor în Parcul Central - FOTO

O parte din cele şapte cişmele pentru apă din Parcul Central, renovat şi modernizat în urmă cu aproximativ un an, sunt rupte şi nefuncţionale.

Clujenii însetaţi care se află în Parcul Central într-o plimbare trebuie să aibă propria sticlă cu apă la ei în cazul în care au “norocul” să dea peste una dintre cişmelele defecte, ale căror componente sunt rupte astfel încât cişmelele nu mai sunt funcţionale. Una dintre cişmelele defecte se află în apropierea clădirii Casino. Trecătorii spun că poate până la primăvară când lumea are nevoie de apă va fi reparată cişmeaua.

“Acum e iarnă, nu prea ne este sete, eventual alergătorii care mai fac sport pe aici au nevoie de apă. Poate până în primăvară le repară domnii ăştia de la Primărie că doar mare lucru nu îi să înlocuiască robinetul acela”, spune un pensionar aflat la plimbare cu nepotul.


În momentul de faţă, licitaţia pentru desemnarea firmei care se ocupă de întreţinerea cişmelelor, fântânilor arteziene şi flăcărilor veşnice se află în plină desfăşurare. Ofertele au fost deschise în data de 20 ianuarie, iar acum se află în faza de analiză.

Etichete: parc central cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter