Monitorul Cartierelor

MĂRĂŞTI - Parkingul stă gol şi maşinile se parchează pe trotuar

Circulaţia în cartierul Mărăşti este îngreunată din cauza maşinilor parcate pe trotuare, în ciuda faptului că în imediata apropiere se află parkingul de pe strada Fabricii, dat în folosinţă anul trecut.

Un clujean a sesizat faptul că pe strada Fabricii de Zahăr din Mărăşti circulaţia este îngreunată din cauza maşinilor parcate neregulamentar. “Aş vrea să fac o sesizare în legătură cu circulaţia pe strada Fabricii de Zahăr. De când s-a dat în folosinţă parkingul din zonă se parchează pe ambele părţi ale străzii şi circulaţia este pe un singur sens de la intrarea din strada Fabricii, pe lângă biserica Sf. Ioan Botezătorul, iar cei care ies din parking şi nu numai trebuie să ocolească toate străzile pentru a ieşi în strada Fabricii pe lângă bisericăa pentru o porţiune de 100m de sens unic unde cei din zonă ţin ilegal maşinile. Mă întreb de ce s-a cheltuit pentru parkingul respectiv dacă cei din zonă tot acolo parchează şi circulaţia este foarte proastă, mai rău ca înainte?”, afirmă un clujean pe un site specializat în sesizări şi reclamaţii la adresa Primăriei.

Va comunicam ca propunerea dvs. de revenire la dublu sens de circulatie va fi analizata in proxima intalnire a Comisiei municipale de sistematizare a circulatiei.


Reprezentanţii Poliţiei Locale au precizat că pe strada Fabricii de Zahăr, pe tronsonul cuprins între Biserica Sf. Ioan Botezătorul şi strada Simion Muşat este instituit sens unic, iar autovehiculele sunt parcate în parcările cu abonament marcate şi semnalizate corespunzător pe ambele părţi ale străzii. “De asemenea, s-au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei, la intersecţia străzii Fabricii cu strada Fabricii de Zahăr, în zona indicatorului „Oprire Interzisa”, au conchis reprezentanţii Poliţiei Locale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter