Educație

Anunț de ULTIMĂ ORĂ pentru toți elevii! Când se decide redeschiderea școlilor în România

Florin Cîțu, noul premier, a anunțat că mâine se va decide dacă școlile din România se vor redeschide.

 

 


Florin Cîțu a anunțat ce se întâmplă cu școlile din România de pe data de 8 februarie. Noul premier va avea mâine o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis și vor decide dacă elevii vor merge fizic la școală din semestrul al doilea.

 


„Vom avea mâine toate informaţiile şi pe baza acestor informaţii vom lua decizia. Nu pot să mă antepronunţ. Până mâine vom avea mai multe informaţii. Din ce vedem, evoluţia este constantă, nu avem o îmbunătăţire fantastică de acum două săptămâni, dar nu avem nicio înrăutăţire, deci suntem oarecum pe un platou. Dacă până mâine vor apărea şi alte informaţii, vom vedea ce decizie luăm împreună cu domnul preşedinte în ceea ce priveşte şcolile", a declarat Cîţu, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Pe 14 ianuarie, preşedintele Klaus Iohannis informa că, din 8 februarie, urmează ca majoritatea şcolilor să se redeschidă, dar o decizie finală va fi luată pe 2 februarie. El preciza că se revine la sistemul în care se ţine cont de evoluţia pandemiei de COVID-19 în fiecare localitate

Ultimele Stiri
abonare newsletter