Educație

Mai multe burse sociale pentru studenții UBB! Rectorul: „Am adăugat bursele din venituri proprii ca să primească toți care se încadrează”

Universitatea Babeș-Bolyai oferă mai multe burse sociale pentru studenții săi. Cei beneficiari de burse sociale vor primi și tablete gratis.

 

 


Studenții de la UBB vor primi mai multe burse sociale, spune rectorul universității. Pentru a fi posibil, s-au accesat veniturile proprii.

 


„Am suplimentat bursele din venituri proprii, ca să primească toți care se încadrează ”, a explicat Daniel David, rector UBB, pentru Edupedu.ro

Pentru studenții cu o situație defavorabilă care vor beneficia de bursele sociale și își desfășoară cursurile în mediul online, Guvernul va asigura tablete.


„Am luat decizia de a sprijini studenții care sunt beneficiari ai burselor sociale, pentru universitățile care vor începe în mod online să decontăm din fonduri europene, în limita unei sume de 50 de milioane de euro. Tabletele care sunt achiziționate”, a afirmat premierul, Ludovic Orban.

CITEȘTE ȘI:


UBB îndeamnă studenții să revină la Cluj. Daniel David: „Viața universitară nu înseamnă doar prezența fizică la cursuri”

 

În ce măsură sunt afectate școlile de numărul de cazuri înregistrat azi la Cluj. Se vor închide sau nu?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter