Educație

Primarul Emil Boc promovează educația: „Clujenii de nota 10 sunt premiați!”

Primarul orașului felicită și recompensează elevii și profesorii pentru performanța la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat.

Emil Boc promovează educația și recompensează elevii din Cluj Emil Boc promovează educația și recompensează elevii din Cluj

69 de elevi și 70 de profesori, din Cluj-Napoca, au reușit în acest an performanțe remarcabile, iar primarul Emil Boc nu a ezitat să aducă acest lucru la cunoștintă. Primăria, împreună cu Consiliul Local alocă suna de 139.000 de lei pentru premierea elevilor și cadrelor didactice.

Recompensă pentru efortul și timpul elevilor clujeni

„Educația reprezintă cea mai sigură investiție în viitorul copiilor noștri”, a scris primarul, pe pagina sa de Facebook. Din acest considerent, anul acesta, la Cluj-Napoca, 20% din taxele și impozitele clujenilor sunt reinvestite în educație.


Educația este importantă pentru viitorul copiilor

Prin acest demers, Primăria urmărește să încurajeze calitatea actului educațional. În contextul pandemiei de COVID-19 este importantă investiția în componentele de educație digitală și educație inclusivă „astfel încât nimeni să nu fie lăsat în urmă”, a adăugat acesta.

Boc a felicitat toți elevii și cadrele didactice, cât și părinții și Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Cluj pentru rezultatele obținute și asigură în continuare susținerea din partea Primăriei Cluj-Napoca.


CITEȘTE ȘI:

311 candidați vor susține examenul de definitivare, în județul Cluj

City Rocks ajunge la Cluj-Napoca! 500 de muzicieni vor cânta simultan în Piața Unirii

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter