Educație

485.000 de lei pentru ca elevii din Colonia Sopor, Pata Rât și Valea Fânațelor să ajungă la școală!

Elevii care locuiesc la periferia orașului au de asemenea gratuitate la mijloacele de transport în comun care îi duc la școală.

Primăria Cluj-Napoca alocă suma de 485.000 de lei de la bugetul local Companiei de Transport Public (CTP) pentru ca elevii care locuiesc în zonele Colonia Sopor, Pata Rât și Valea Fânațelor să aibă acces gratuit la mijloacele de transport către școlile în care învață.

Astfel, în perioada 1 martie-31 martie 2020, cu excepția vacanțelor, elevii care locuiesc în zonele menționate vor putea circula gratuit cu mijlacele de transport în comun spre și dinspre unitățile de învățământ preuniversitar din Cluj-Napoca.


Suma de 485.000 de lei este împărțită astfel: 44.000 de lei se acordă elevilor din Colonia Spopr, 226.000 de lei elevilor din Pata Rât, iar restul de 175.000 de lei ajung la elevii din Valea Fânațelor.

„Deconturile depuse pentru transportul din Colonia Sopor, Pata Rât și Valea Fânațelor vor fi însoțite de un centralizator privit ruta de transport, factura și listele cu numele și prenumele elevilor, vizate, semnate și ștampilate de către respectivele unități de învățământ preuniversitar”, transmite municipalitatea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter