Educație

Marina Warner, scriitoare premiată cu Premiul Booker, participă la o dezbatere organizată de UBB Cluj

Departamentul de Limbă și literatură engleză al Facultății de Litere din cadrul Universității Babeș-Bolyai organizează a IX-a ediție a conferinței internaționale „Constructions of identity 9”, pe tema identității în literatură și cultură.

Marina Warner, scriitoare premiată cu Premiul Booker participă la o dezbatere pe tema identității în literatură și cultură, la UBB Cluj Marina Warner, scriitoare premiată cu Premiul Booker participă la o dezbatere pe tema identității în literatură și cultură, la UBB Cluj

Evenimentul se va desfășura în perioada 27- 28 octombrie 2017, la sediul Facultății de Litere (str. Horea nr. 31).

Ședințele plenare vor fi prezentate de către Marina Warner, scriitoare premiată cu Premiul Booker, cadru didactic la Universitatea din Oxford, Adina Dragomirescu, directoarea Institutului de Lingvistică „Iorgu Iordan – Al. Rosetti" al Academiei Române, cadru didactic la Universitatea din București și Codrin Liviu Cuțitaru, profesor universitar la Universitatea „Al. I. Cuza" din Iași. 


Participanții, specialiști din Rusia, Italia, Polonia, Slovenia, Ungaria, Tunisia și România, vor dezbate problemele identității din multiple perspective culturale, literare, lingvistice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter