Educație

Doi elevi clujeni au fost eliminaţi de la simulare după ce au încercat sa copieze

Un elev în clasa a XI-a de la Colegiul Tehnic Napoca şi un altul din clasa a XII-a de la Liceul "Ana Ispătescu", au fost eliminaţi de la simularea pentru bacalaureat după ce au încercat să copieze.

Astăzi, elevii claselor a XI-a şi a XII-a au susţinut prima probă din cadrul simulării pentru Bacalaureat. La nivelul judeţului Cluj, la limba şi literatura română, au participat un număr de aproximativ 10.000 de elevi din care au absentat 660.

"Pentru clasa a XI-a: La nivelul judeţului Cluj, au fost înscrişi 5.573 elevi, dintre care au fost prezenţi 5.208. Astfel, numărul elevilor absenţi este 365. Pentru clasa a XII-a, au fost înscrişi 4.905 elevi, dintre care au fost prezenţi 4.597. Astfel, numărul elevilor neprezentaţi este 308", au declarat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj.


2 elevi, eliminaţi

Dacă simularea pentru Evaluarea Naţională s-a încheiat fără incidente, acelaşi lucru nu se va putea şi despre simularea de la Bacalaureat. În prezent, doi elevi au fost eliminaţi după ce au fost surprinşi de cadrele didactice că au încercat să copieze.

Unul este elev în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic Napoca, iar un altul este elev în clasa a XII-a la Liceul "Ana Ispătescu"

Ultimele Stiri
abonare newsletter