Educație

Trei studenţi şi absolvenţi ai UBB, premiaţi la Gala Ligii Studenţilor Români din Străinătate

În cadrul Galei Studenților Români din Străinătate, care a avut loc în 8 ianuarie 2014, la Bucureşti, un juriu alcătuit din personalități ale societăţii româneşti din mediul academic și profesional a premiat o studentă şi doi absolvenţi ai Universităţii Babeş-Bolyai.

Mircea Cimpoi, absolvent al Facultăţii de Matematică şi Informatică, în prezent doctorand în inginerie la Universitatea din Oxford, a primit Premiul Studentul român al anului în Europa (nivel post-universitar).

Andra-Maria Buta, absolventă a Facultăţii de Drept şi beneficiară, în anul 2013, a unei burse Erasmus în Franța, la Institut Régional du Travail Social Poitou Charentes Poitiers, a primit Premiul Studentul român Erasmus al anului 2013.


Ana-Maria Vîjdea, absolventă a Facultății de Teatru și Televiziune, bursieră Erasmus în Turcia, în anul 2012, a primit Premiul Special din partea ANPCDEFP (categoria ERASMUS). Ana-Maria Vîjdea, este  pasionată de non-ficţional şi a participat de-a lungul anilor la diferite programe de training, cel mai recent fiind Aristoteles Workshop. Ediția din 2014 a Galei Studenților Români din Străinătate a vizat rezultatele deosebite obținute de studenții români, în anul universitar 2012-2013, în domeniul de studiu, în activitatea ştiinţifică, precum şi implicarea din plan social.

Etichete: ubb cluj
abonare newsletter