Educație

Workshop de persuasiune, organizat de Bootcamp University la Cluj-Napoca

Bootcamp University, primul program complet de dezvoltare personală şi profesională din România, organizează miercuri, 13 noiembrie 2013, la Cluj-Napoca workshop-ul “Comunică, Influenţează, Convinge!”, cu prilejul lansării cărţii cu acelaşi nume, semnate de Andy Szekely.

Potrivit organizatorului workshop-ului, participanţii vor învăţa cum să adopte rapid abilitatea de a influenţa în mod etic şi de a construi relaţii de parteneriat durabile.

„Participanţii vor intra în posesia unui set de tehnici de persuasiune care îi vor ajuta să adopte rapid abilitatea de a influenţa în mod etic şi de a construi relaţii de parteneriat durabile. Andy Szekely le va oferi o hartă completă şi complexă care îi va orienta în momentele critice ale unei negocieri şi le va furniza argumentele cele mai eficiente în discuţiile cu persoane aparent inabordabile. Nu va mai fi un secret pentru nimeni, modul în care trebuie să abordeze o întâlnire cu mize mari, să decripteze dintr-o privire limbajul nonverbal, să înţeleagă cum se face o prezentare convingătoare chiar şi pentru sceptici sau să-şi autoevalueze progresul ca lider şi negociator”, se arată într-un comunicat remis presei de Bootcamp University.


În perioada 13 - 20 noiembrie, peste 1.000 de antreprenori şi profesionişti români din cele mai diverse zone de business - management, marketing, vânzări, public speaking, coaching etc. - sunt invitaţi să descopere 96 de tehnici de persuasiune, cu aplicabilitate imediată, care îi vor ajuta să influenţeze cu integritate şi să obţină rapid rezultate.

“Consider că, atunci când depăşim un anumit grad al cunoştinţelor sau un prag al veniturilor, fiecare dintre noi suntem datori să returnăm ceva societăţii care ne-a permis să atingem acel nivel de excelenţă. Am decis să dăm curs interesului manifestat şi invitaţiilor primite de la profesioniştii români din ţară, astfel încât, numărul oraşelor în care vom organiza aceste seminarii au crescut de la patru, câte erau programate iniţial, la şapte”, ne-a declarat Andy Szekely.


Oraşele care vor găzdui seria evenimentelor “Comunică, Influenţează, Convinge!” sunt Cluj-Napoca (13 noiembrie), Bucureşti (14 noiembrie), Bacău şi Iaşi (15 noiembrie), Suceava (16 noiembrie), Timişoara şi Arad (20 noiembrie).

La Cluj-Napoca, workshop-urile de persuasiune vor fi susţinte în sala Cupola Mică a hotelului Golden Tulip în intervalul orar 18:00 - 21:00. Accestul persoanelor interesate este gratuit iar participarea se va face în limita locurilor disponibile în urma completării unui formular de înscriere pe care îl pot găsi pe pagina web a evenimentului, la adresa www.persuasiune.ro/cic.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter