Educație

Două facultăţi din cadrul UBB Cluj organizează un „Târg de masterate”

Facultatea de Studii Europene şi Facultatea de Business din cadrul Universităţii Babeş Bolyai organizează joi, 29 august, un “Târg de masterate”. Evenimentul va fi organizat în cadrul Facultăţii de Studii Europene (str. Em. de Martonne nr. 1, Cluj-Napoca), etaj 1, Sala Jean Monnet, între orele 10:00 – 15:00.

În cadrul târgului, participanţii vor avea ocazia de a obţine informaţii despre, condiţiile de admitere, burse şi finanţări oferite aplicanţilor precum şi competenţele generale şi despre specifice sau traseul de carieră facilitat de fiecare program masteral direct de la directorii de programe. De asemenea participanţii vor putea să îşi facă şi o “hărtă mentală” a carierei, aferentă fiecărui student.

Cu ocazia „Târgului de masterate”, Facultatea de Studii Europene şi Facultatea de Business a Universităţii Babeş Bolyai vor prezenta potenţialilor candidaţi şi programul masteral Evaluarea Dezvoltării Regionale, primul de acest gen a cărui curriculum a fost realizat în colaborare cu potenţialii angajatori. Prin acest masterat se urmăreşte atenuarea lipsei de specialişti în domeniul evaluării de programe, evaluării de politici publice, evaluării de proiecte, toate fiind identificate ca abilitaţi necesare creşterii gradului

abonare newsletter