Educație

Luni se afişează rezultatele la concursul pentru ocuparea posturilor didactice

Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale, luni vor fi afişate, în fiecare centru de examinare, rezultatele la concursul pentru ocuparea posturilor didactice din învăţământul preuniversitar.

Profesorii care vor dori să depună contestaţii vor putea să le înregistreze înregistra în perioada 5-6 august la sediile inspectoratelor şcolare judeţene, astfel: luni, 5 august, imediat după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, iar marţi, 6 august, între orele 8:00 şi 15:00.
Afişarea rezultatelor finale are ca termen data de 8 august.

Repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă nedeterminată va avea loc la nivelul centrelor de concurs, în zilele de 9 şi 12 august. În 14 august se va desfăşura repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă determinată, tot la nivelul centrelor de concurs.


Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar au fost publicate 6.074 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată (3.141 în mediul urban şi 2.933 în mediul rural).

Ultimele Stiri
abonare newsletter