Economie

Un agent imobiliar câștigă 800 de euro pe lună, în medie. Candidații, la mare căutare în Cluj

Un agent imobiliar din România câștigă un salariu de 800 de euro net în fiecare lună, în medie. În Cluj-Napoca acest job este la mare căutare.

Discuție cu un agent imobiliar / Foto: depositphotos.com Discuție cu un agent imobiliar / Foto: depositphotos.com

 

 


Conform datelor oferite de platforma de recrutare BestJobs, scrie zf.ro, salariul net al unui agent imobiliar ajunge, în medie, la 800 de euro pe lună.

 


Iar comisionul și procentul făcut din vânzările sale se adaugă la oferta salarială.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Acest job este la mare căutare în România, în special în Cluj-Napoca, București sau Constanța, unde există 1.494 de posturi vacante disponibile pentru poziția de agent imobiliar.


„Nevoia de mobilitate din ultimii ani a oamenilor a dus la o extindere foarte mare a domeniului imobiliar la nivelul întregii ţări, fapt ce a adus cu sine nevoia unei forţe de muncă specializate. Nu este de mirare că oferta de joburi deschise în acest domeniu pe BestJobs este mare, deoarece în prezent candidaţii potriviţi pentru acest rol sunt la mare căutare în special în oraşe precum Bucureşti, Constanţa, Cluj. Pentru un astfel de rol, salariul este, în medie, de 800 de euro pe lună, la care se adaugă un procent din vânzările efectuate”, a spus Mihaela Dobre, sales manager, potrivit sursei citate.

Un candidat pentru un astfel de job trebuie să aibă, în general, cunoștințe de operare a unui calculator, studii universitare absolvite, un permis de conducere și să cunoască o limbă străină destul de bine.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Clujul are salarii peste media națională. Peste 12% din angajați câștigă mai mult de 7.000 de lei

Un manager de operaţiuni câştigă 1.600 de euro net pe lună. Cererea e mare în Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter