Economie

30 de ani de România, 30 de ani de BURSA - Ediție aniversară

România are un teritoriu, dar este mai mult decât nişte kilometri pătraţi de teren. 30 de ani de la Revoluție, 30 de ani de BURSA.

30 de ani de România, 30 de ani de BURSA - Ediție aniversară 30 de ani de România, 30 de ani de BURSA - Ediție aniversară

 

 


România are 30 de ani de la Revoluţie, dar este mai mult decât un număr însumat de zile.

 


România seamănă cu ziarul BURSA. Ziarul BURSA are şi el nişte kilometri pătraţi de hârtie tipărită cu care ar putea acoperi teritoriul României, ba s-ar împinge şi pes­te Prut.

Unele articole despre Marea Unire ar putea pica pes­te Alba Iulia, unele despre Revoluţie ar acoperi străzile Timişoarei şi Bucureştiului.


Ziarul BURSA ar putea fi citit din elicopter

Pe plaja de la Constanţa găseşti literele adunate dintr-un articol despre turism, pe Lipscani, literele din articolele despre credite în franci elveţieni, peste laurii frunţii lui Matei Corvin, din centrul Clujului, a căzut un articol despre Caritas, în vitrina la Hanul lui Manuc din centrul Bucureştiului, stă lipit un articol despre FNI.

Ceea ce scrie în aceşti kilometri pătraţi de hârtie tipărită ai ziarului BURSA, se petrece dedesubt, în kilometri pătraţi de teritoriu românesc.


Ce trăim în România, în BURSA este prins în litere, în cuvinte, fraze şi articole care ne dau înţelesul şi literele ne înalţă viaţa, aşa cum pălăria ne face mai înalţi.

Trăirea mai înaltă vine din viaţa cu sens.


România postrevoluţionară şi BURSA au 30 de ani

Prin BURSA se vede România.

BURSA este parte din România.

Să sărbătorim aceşti 30 de ani de suprapunere.

La mulţi ani, România!

CITEȘTE ȘI:
 

VIDEO. Parkingul Primăverii 20 și spațiul de joacă din apropiere au fost finalizate

 

Un drum recent preluat în administrarea CJ Cluj a intrat în lucrări de asfaltare

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter