Economie

Spațiul de la fabrica Nokia “vânat” de chinezi și Irina Schrotter

<p />Primarul Sorin Apostu a anunțat astăzi că locul lăsat liber de Nokia în Cluj ar putea fi ocupat de un investitor asiatic. Creatoarea de modă Irina Schrotter a mărturisit că a luat legătura cu Andreea Paul Vass pentru a negocia cu Guvernul condițiile în care ar putea ocupa spațiul fabricii.

Sporin Apostu a afirmat astăzi că Clujul este atractiv pentru companiile din Asia.  “Locul lăsat liber la Cluj va fi umplut cât de repede. Suntem în negocieri cu China”, a afirmat edilul.

Creatoarea de modă Irina Schrotter a declarat că a luat legatura cu consiliera premierului Boc, Andreea Paul Vass, arătându-se interesată să pună bazele unei afaceri la Jucu, după plecarea Nokia. “Am sunat-o pe Andreea Paul Vass și i-am spus că sunt interesantă să încep o discuție cu reprezentantii Guvernului și Nokia, pentru a afla care sunt condițiile”, a declarat Schrotter la Antena 3. Omul de afaceri crede că ar putea “absorbi” circa 500 - 1.000 de angajați. Intrebată cum este posibil ca foștii angajați de la Nokia să lucreze ulterior în secții de croitorie, Schrotter a pecizat că totul ține de “manualitate”.


În plus, este posibil dacă “Guvernul vrea să investească în reconversie profesională și ne ofer și nouă niste avantaje”. “Vorbim de afaceri, ca toată lumea să aibă profit”, a oferit lămuriri Schrotter. “Nu sunt singurul om de afaceri care ar fi interesat să stea la masă și să discute condiții”, a mai spus Irina Schrotter. “Am discutat cu trei dintre partenerii mei, care s-au aratat foarte interesați”, a marturisit omul de afaceri, citat de ziare.com

Ultimele Stiri
abonare newsletter