monitorulcj.ro Menu

Economie

Reparații de telefoane la cel mai înalt nivel calitativ, prin PhoneFix Cluj (P)

Telefonul mobil este de departe cel mai folosit gadget al zilelor noastre, tocmai pentru că el reușește să încorporeze funcționalități pentru care, acum 10-15 ani, aveam nevoie de o sumedenie de dispozitive. Aceste caracteristici fac dintr-un smartphone atât un instrument pentru comunicare de voce, documente, acces la internet, cât și unul pentru productivitate și divertisment.

PhoneFix Cluj este cel mai ușor accesibil service de telefoane în centrul Clujului

Totuși, pe măsură ce tehnologia avansează, telefoanele mobile și ele devin din ce în ce mai complexe și crește și fragilitatea lor. Cele mai noi trenduri, cu carcase din sticlă, permit încărcare wireless, dar sunt și cele mai susceptibile de a fi distruse atunci când un smartphone este scăpat pe o suprafață dură.

Reparațiile în atelierele producătorilor remediază aproape orice defecțiuni, însă sunt cel mai adesea scumpe și, mai grav, durează foarte mult. Îndeobște, reparația unui ecran sau înlocuirea unui capac spate din sticlă durează 5-6 zile, iar uneori se poate ajunge la termene de una-două săptămâni, ceea ce nici un client nu-și dorește.

Din fericire, au apărut ateliere de reparații moderne, care utilizează cele mai avansate tehnologii pentru a vă readuce telefoanele într-o stare că nouă, indiferent de defecțiunile (bineînțeles reparabile) produse. PhoneFix este unul din acest locuri-minune în care competența tehnicienilor își dă mâna cu timpii foarte scurți de rezolvare a cazurilor.

Cum ați reacționa dacă v-ar spune cineva că în loc să trebuiască să așteptați 6 zile, problema dumneavoastră poate fi rezolvată în doar 45 de minute? Pare ireal, dar la PhoneFix Cluj, aceasta este de fapt normalitatea.

Acest atelier lucrează exclusiv cu piese originale importate de la producători pe canale legale, așadar certificate și acoperite de garanție. PhoneFix este cel mai mare atelier independent de reparații GSM din Cluj, având în plus și unul din cele mai mari stocuri de piese de schimb și rivalizând astfel cu stocurile service-urilor fabricanților înșiși. Prin urmare, șansele ca piesa de care aveți nevoie să trebuiască mai întâi comandată și apoi instalată sunt infime, iar acest lucru contribuie mult la satisfacția clienților.

PhoneFix utilizează și cele mai avansate echipamente pentru depanare, din care multe sunt identice cu cele pe care le folosesc service-urile Apple sau Samsung. Printre aceste echipamente se numără un dispozitiv criogenic care lucrează la minus 180 de grade Celsius pentru recondiționarea ecranelor sau un laser ultraperformant care permite înlocuirea perfectă a capacelor de sticlă pentru terminale iPhone, Samsung sau Huawei.

Calitatea operațiunilor este garantată de trainingurile permanente la care participă tehnicienii PhoneFix pentru a se familiariza cu cele mai avansate tehnologii în domeniu. Astfel, PhoneFix a devenit primul service GSM din Cluj care a oferit o garanție de 12 luni pentru orice reparație efectuată, ridicând ștacheta la cotele cele mai înalte.

Poziționarea centrală în oraș este un alt avantaj al serviciilor oferite de PhoneFix, service-ul fiind ușor accesibil, iar clienții având ce face în cele 45 de minute în care le este reparat telefonul.

Practic, orice problemă fizică ați avea cu smartphone-ul dumneavoastră, un drum la PhoneFix vă asigură de o remediere de calitate, acoperită de garanție extinsă și efectuată într-un timp record.