Economie

Încă 60.000 de mp de spații logistice se vor construi la Jucu

Grecii de la Helios Pheonix, cu 130.000 mp de spaţii logistice în România, încep un nou proiect la Cluj

Dezvoltatorul imobiliar grec Helios Phoenix, care are în România trei proiecte de spaţii industriale, demarează în perioada următoare construcţia unui al patrulea proiect, care va fi amplasat în judeţul Cluj.

„Ne vom focusa atât pe dezvoltări speculative, cât şi pe proiecte built-to-suit (construite special pentru unu sau mai mulţi clienţi – n. red.). În principal, vom merge acolo unde clienţii au nevoie de noi. Proiectul din Cluj va fi demarat la începutul trimestrului al doilea din 2019. În prima fază, vom construi 14.000 de metri pătraţi, urmând ca, în total, proiectul să ajungă la 45.000-60.000 de metri pătraţi“, spune Florin Popescu, head of asset management în cadrul Helios Phoenix, citat de zf.ro.


Cum arată proiectul de la Jucu

Olympian Park este un parc industrial aflat în dezvoltare în zona Cluj-Napoca, în localitatea Jucu, adiacent parcului industrial Tetarom III. Proiectul, prevăzut să includă 5 hale cu o suprafață închiriabilă totală de 35.370 m2, se găsește la 20 km distanță de municipiul Cluj-Napoca si 10 km distanță de aeroportul internațional.

Zona industrială Jucu s-a dezvoltat accelerat în ultimii 10 ani, incluzând un stoc existent de peste 190.000 m2 de spații industriale și mari ocupanți precum Bosch, DeLonghi, Karl Heinz Dietrich, Ecolor, Hirsch Porozell.


Grupul Helios Phoenix deţine în prezent trei proiecte logistice sub brandul Olympian în Bucureşti, Braşov şi Timişoara.

Ultimele Stiri
abonare newsletter