Economie

Care sunt angajatorii momentului în Cluj?

De majoritatea firmelor nu ați auzit până acum!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj a postat, pe site-ul propriu, 1380 de locuri de muncă disponibile acum, la nivelul județului.

Printre companiile care au pus la bătaie cele mai multe joburi nu se numără doar marii angajatori, cum e Banca Transilvania, ci și SRL-uri.


Spre exemplu Datacall SRL, cu sediu social în Cluj-Napoca, are deja aproape 70 de angajați și caută încă 60 de telefoniști, cunoscători de limba italiană.

Pentru postul de șofer autocamion/mașină de mare tonaj sunt căutate 112 persoane. Oferta se împarte între mai multe companii. SC Vos Logistics Bulk SA are nevoie de încă 10 angajați, SC Vos Logistics Cargo, de 20 de angajați, Skiptrans SRL, de 50 de persoane și Top Market S.R.L. de încă 3 angajați.


Și oferta de programatori este disputată de mai multe companii. Astfel, SC Altom Consulting SRL are nevoi de 3 IT-iști, Softvision SRL de 2 angajați, Flow Traders Tehnologies SRL, de 2 programatori. Până la 54 de joburi, câte numără oferta general, fiecare companie scoate la bătaie câte un job.

Pentru jobul de muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie și parchet, oferta este ceva mai concentrată. Astfel, dintre cele 42 de locuri de muncă disponibile, 15  sunt oferite de Greencells Cee, 4 de RDG Optim Invest SRL și 3 de Tao Green SRL.


Monitorul de Cluj a lansat Magnet CV, cea mai nouă platformă online unde puteți găsi sau oferi locuri de muncă. Magnet CV este o platformă interactivă de joburi, utilă pentru foarte mulți angajatori și oameni aflați în căutarea unui serviciu. Anunțurile de angajare sunt disponibile în timp real, putând fi consultate pe fiecare pagină a portalului de știri MonitorulCJ.ro, sporind astfel atât vizibilitatea lor, cât și șansele de a fi văzute de cititorii aflați în căutarea unui loc de muncă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter