Economie

EXCLUSIVITATE - Retailerul PEEK & CLOPPENBURG deschide LA CLUJ CEL MAI MARE MAGAZIN din regiune. Vezi CÂND și UNDE!

Retailerul german de fashion, Peek & Cloppenburg va deschide cel mai mare magazin din regiune într-un centru comercial din Cluj.

“În acest moment, putem confirma brandul Peek&Cloppenburg în portofoliul VIVO! Cluj, proiectul incluzând cel mai mare magazin din regiune cu o suprafață de 3.000 de mp“ , au răspuns reprezentanții VIVO!, la solicitarea Monitorul de Cluj.

Lucrările de modernizare ale mall-ului se vor încheia până la sfârșitul anului.


“În ianuarie 2019 VIVO! Cluj-Napoca a demarat  un proces amplu de modernizare  ce își propune lansarea de noi branduri  în regiune și extinderea anumitor  magazine existente. La finalul anului, clienții se vor bucura de mai multe diversitate și mai multe opțiuni de cumpărare“, au mai declarat reprezentanții centrului comercial.

Ce este Peek & Cloppenburg ?


Peek & Cloppenburg a început să iși desfășoare activitatea în anul 1901 după ce James Cloppenburg a deschis primul magazin în Berlin. Printre brandurile hainelor vândute de catre Peek and Cloppenburg se numară și Calvin Klein, Hugo Boss, D&G și Armani. Peek and Cloppenburg a intrat și pe piața din România în anul 2008 după ce a deschis un magazin în complexul comercial Baneasa Shopping Center.

Etichete: cluj vivo
Ultimele Stiri
abonare newsletter