Economie

Clujeanul Adrian Tomșa lansează Profit TV și țintește cotidianul național Adevărul

Aseară a fost lansat la București postul de televiziune Profit TV, parte a grupului media controlat de clujeanul Adrian Tomșa. Afaceristul din Cluj vizează o extindere pe piața națională de media și a ofertat și pentru ziarul Adevărul.

Lansarea televiziunii ProfitTV Lansarea televiziunii ProfitTV

Profit TV – parte a rețelei Clever Media Network, în al cărei portofoliu se mai află și canalele Look Sport, Look Plus, AgroTV și Look Medica – este singurul canal de televiziune de business din România și își propune să devină o platformă de soluții pentru afaceri și de educație economică, pentru antreprenori și nu numai. Profit TV va fi condus editorial de Constantin Rudnițchi, iar din echipă vor face parte Radu Soviani și Adrian Vascu. Postul de televiziune completeză platforma online profit.ro, achiziționată recent, al cărei redactor șef este Oana Osman.

Lansarea a avut loc în cadrul unei gale, la care au fost premiați oameni de afaceri și antreprenori din România.


Săptămâna trecută, grupul de media condus de Adrian Tomșa a ofertat și cotidianul național Adevărul și site-ul său, unul dintre cele mai citite portaluri de presă din România, pe care omul de afaceri Cristian Burci le-a scos la vânzare în luna august. Monitorul a mai scris despre interesul afaceristului clujean pentru portalul național de știri și pentru televiziunea Prima.

Potrivit ziarului Capital, pentru cotidianul Adevărul a depus oferte și Radu Budeanu, fostul patron al ziarelor Averea (actualmente Click) și Cancan. Budeanu ar fi ajuns în discuții avansate cu Burci, dar a negat pentru Libertatea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter