monitorulcj.ro Menu

Economie

Criterii pentru selectarea replicii perfecte de armă pentru airsoft (P)

Airsoftul este unul dintre cele mai dinamice, inteligente și captivante sporturi care implică un nivel sporit de implicare fizică și psihică din partea unui jucător.

Promovat pentru principiile sale sănătoase și sporirea influenței în dezvoltarea unei personalități puternice, acest concept de joc se bazează pe folosirea unor replici arme airsoft (pe http://www.airsoft.ro/Arme-pentru-airsoft-19 găsești o serie de modele de top, ideale pentru momente unice de distracție și de învățare) în diverse moduri care imită situații reale de luptă. Gândirea strategică este puternic stimulată de către acest gen de joc, care, spre deosebire de alte tipuri de jocuri, îmbină într-o formă ideală pasiunea pentru arme, cu cea pentru sport și pentru dezvoltarea individuală.

Cum trebuie să arate arma perfectă de airsoft?

Poate că alegerea unei replici pe care să o utilizezi în sesiunile de airsoft nu pare o operațiune atât de dificilă, dar, dacă nu ești familiarizat cu tot ceea ce ține de acest concept, o să observi că nu este atât de ușor. Noțiuni precum NBB, AEG, GBB, Cybergun, VSR, Tokyo Marui sau Tanaka îți vor crea dificultăți în înțelegerea aspectelor care trebuie regăsite în cazul viitoarei tale arme de airsoft. De aceea, alege întotdeauna acele site-uri de pe care primești maximul de informații legate de replica pe care o vei achiziționa, așa cum este Airsoft.ro și ghidează-te în căutarea ta după următoarele elemente:

Clasa de jucător – nu trebuie să cumperi arme care aparțin unei alte clase (doar dacă dorești să le colecționezi) pentru că atunci când intri pe câmpul de luptă, vei dispune doar de armele permise categoriei din care faci parte (SAW, Rifleman, DMR sau Sniper).

Caracteristicile armei – viteză de propulsare a proiectilului, precizia loviturii, rata de tragere și puterea dezvoltată de armă în momentul executării loviturii sunt câteva dintre elementele care trebuie să fie luate în considerare de către jucător în momentul achiziționării replicii.

Tipul de armă – poți opta între cele din categoria armelor manuale (cu arc), acționate electric sau a celor care utilizează gazul sau dioxidul de carbon pentru executarea loviturii. Fiecare dintre aceste arme sunt utile în anumite etape ale procesului de însușire a jocului și îți oferă anumite avantaje, dar și dezavantaje.

Privește-ți întotdeauna replica de armă ca pe unicul scut de apărare împotriva celorlalți jucători din poligonul de luptă și optează pentru arme care să se plieze pe stilul tău de jucător și care să-ți ofere acel plus de acuratețe în fiecare sesiune de joc la care participi!