monitorulcj.ro Menu
Economie

Cel mai nou hotel de 5 stele din Transilvania s-a deschis la Cluj-Napoca: Hotelul Platinia (P)

Hotelul Platinia este parte a primului proiect imobiliar cu funcțiuni mixte din Cluj-Napoca: Platinia Shopping Center & Hotel.

Hotelul Platinia este parte a primului proiect imobiliar cu funcțiuni mixte din Cluj-Napoca: Platinia Shopping Center & Hotel. Proiectul, spune dezvoltatorul său, omul de afaceri Vasile Pușcaș, este unul inovativ prin îmbinarea perfectă între trei tipuri de funcțiuni pe care le reunește: rezidențial, comercial și hotelier. Proiectul este amplasat pe o locație plină de tradiție pentru clujeni: fosta Fabrică de Bere Ursus de pe Calea Mănăștur 2-6.

Hotelul Platinia este un hotel full service, cu un total de 121 de apartamente. Oaspeții hotelului pot opta între cinci tipuri de apartamente, realizate după un design contemporan, cu materialele de calitate și finisajele prețioase. Suprafețele de cazare sunt extrem de generoase, pornind de la 55 mp și ajungând până la 320 mp pentru Penthouse-ul de la ultimul nivel.


Fiecare tip de apartament beneficiază de dotări și facilități luxury, cu accent pe confortul dedicat zonei de dormit, precum și un birou de lucru accesorizat complet, amplasat în zona de living. Totodată, spațiile de cazare dispun de balcon sau terasă proprie, foarte apreciate de fumători, dar și de ceilalți oaspeți. Toate apartamentele asigură un confort deosebit în utilizarea acestora pentru funcțiuni de hotel, dar în același timp sunt adaptate funcțiunii de birou, având complet separată zona de dormit de zona de lucru.

Penthouse-ul de la etajul 11 al hotelului,  unic în Transilvania, este dotat cu terasă panoramică, două dormitoare spațioase, trei băi cu steam shower, jacuzzi, cadă, duș, zonă de birou, living spațios.


Toți oaspeții cazați beneficiază de: welcome corner cu cafea și răcoritoare în lobby, complimentary package în apartament (apă, ceai, cafea), serviciu concierge, mic dejun, room service, acces la sala de fitness și saună, internet wireless gratuit, servicii de spălătorie și curățătorie.

De asemenea, Hotelul Platinia dispune de un centru de conferințe modern cu trei săli multifuncționale și două restaurante a la Carte: unul cu specific italian și altul cu specific asiatic. În plus, oaspeții cu autoturisme au acces în parcarea subterană, securizată cu control acces și supravegheată video.


„Hotelul Platinia introduce elemente unice pe piața hotelieră din Transilvania”, spune  Cosmin Sîndean, CEO Hotel Platinia & Platinia Shopping Center. „Prin conectarea directă la Platinia Shopping Center, oaspeții hotelului beneficiază de o experiență

hotelieră memorabilă, având acces la o gamă diversificată de servicii și produse (fashion, beauty, book store, ATM, servicii bancare, farmacie, supermarket, telefonie, agenție de turism, flower shop), restaurante a la Carte, cafenele și casino”, precizează Sîndean.


Valoarea totală a investiției pentru realizarea Hotelului Platinia este de aproximativ 19 milioane de euro, dintr-un total de aproape 40 de milioane de euro, la cât se ridică, potrivit lui Vasile Pușcaș, întregul proiect imobiliar.

Contact: Calea Mănăștur 2-6, Cluj-Napoca, Tel: 0364-431200, welcome@hotelplatinia.ro, www.hotelplatinia.ro.