monitorulcj.ro Menu
Economie

Pentru sărbătorile de iarnă, Farmec vine cu noi oferte speciale româneşti (P)

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, lansează în acest sezon o gamă generoasă de de seturi speciale de sărbători, formate din cele mai cunoscute, dar şi cele mai recente produse din portofoliul companiei.

Pachetele cadou sunt disponibile sub forma a 7 tipuri de borsete şi 5 tipuri de casete, ce includ produse de îngrijire din gamele brandurilor Gerovital, Farmec şi Doina.

Cele 12 seturi speciale au avut în vedere cele mai iubite produse de către consumatori, iar producătorul clujean estimează că acestea vor susține semnificativ vânzarile din această perioadă a anului.


Lansarea seturilor speciale de sărbători a devenit deja o tradiţie frumoasă în cadrul Farmec, în ton cu specificul şi cu necesităţile consumatorilor din această perioadă. Sărbătorile de iarnă îşi lasă amprenta şi asupra strategiilor de marketing, ale căror scop final este consolidarea relaţiei brand – consumator şi atragerea noilor segmente de public. Astfel, avem grijă ca în fiecare an să lansăm noi pachete cadou, care cuprind soluţii de îngrijire eficiente şi de încredere şi care să reprezinte opţiunea ideală de cadouri pentru cei dragi.”, a declarat Ioana Borza, Director Marketing al Farmec.

Seturile pentru sărbători sunt destinate îngrijirii tenului, părului şi corpului și aduc consumatorilor discount-uri promoționale de 20% sau produse şi accesorii oferite cadou.


Toate seturile cadou pot fi achiziţionate din comerţul tradiţional (supermarketuri, hipermarketuri și magazinele de profil din țară), rețeua de mahgazine de brand Farmec şi Gerovital, precum şi din magazinul online www.farmec.ro.    

Etichete: farmec gerovital