monitorulcj.ro Menu
Economie

Al cincilea magazin de mezeluri Petry s-a deschis azi la Cluj-Napoca (P)

Clujenii din cartierul Mărăști pot cumpăra, începând de azi, carne naturală de la producători din România și mezeluri preparate după rețete originale din 1879, și din magazinul Petry de pe str. Aurel Vlaicu nr. 3.

Cu o investiție de aproximativ 100.000 de euro, pentru amenajare și echipamente, noul magazin păstrează elementele de identitate  ale brandului Petry, atât în ceea ce privește designul cât și echipamentul agajaților.

Alături de carne naturală și mezeluri din carne de porc și vită, în magazin se regăsesc și produse alimentare de la mici producători din Transilvania: produse lactate și brânzeturi din Colțești și Harghita, uleiuri presate la rece, paste făinoase, dar și vinuri de la crame din județele Cluj, Sălaj și Mureș.


 “Produsele noastre sunt realizate după rețete tradiționale, folosim carne proaspătă din tăiere proprie sau achiziționăm materie primă de la ferme mici din zona Transilvaniei. Firma Petry promovează în magazinele sale produse locale din Transilvania –  Cluj, Odorhei, Mureș, Turda, Cristur, Colțești”, a afirmat Zsolt Varga-Pal-Petry, directorul Petry Târgu-Mureș.