monitorulcj.ro Menu
Economie

Mezelurile românești premiate în Ungaria! (P)

Trei produse Petry au câștigat premiul Hungarian Quality Product Award

Calitatea produselor ardelenești este recunoscută și peste hotare. Firma Petry este premiată pentru al doilea an consecutiv la Hungarian Quality Product Award, organizat la Budapesta.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că produsele noastre au câștigat mai multe premii la cea de a XX-a ediție a acestui eveniment prestigios! Astfel trei produse din gama Petry Sigmund: Cârnații Ardelenești – picanți, cu boia, cu piper, Cârnăciori de buzunar și Toba de limbă, poartă cu mândrie sigla Hungarian Quality Product Award. A fost premiat totodată și Programul Micii bucătari, organizat în cadrul Atelierul de Prezentare și Muzeul Petry. Ceremonia de premiere a avut loc în data de 5 septembrie 2017, la Parlamentul Ungariei!” – declară Varga-Pál-Petry Zsolt, director executiv Petry.


Firma Petry, fondată în 1879, la Târgu-Mureș, produce cele mai sănătoase mezeluri, preparate pe baza rețetelor originale. Afacerea de familie se află la a noua generație, deține cel mai mare abator din județul Mureș și o fabrică de procesare a cărnii.

Compania noastră produce peste 80 de sortimente de mezeluri din carne proaspătă, exclusiv românească, folosind doar condimente 100% naturale. Carnea de porc provine din trei ferme din România, iar carnea de vită, în exclusivitate de la producători din județul Mureș.


Petry Firma Petry a participat și în 2016 la Hungarian Quality Product Award, și a câștigat trei premii: Atelierul de prezentare și Muzeul Petry și două produse tot din gama de produse Petry Sigmund: Pate îmborcănit și Pastă de jumări cu ceapă.