monitorulcj.ro Menu
Economie

Business Lease România deschide la Cluj-Napoca primul său centru regional cu o investiție de peste 70.000 de euro (P)

Începând cu luna mai, Business Lease România îşi dezvoltă operaţiunile şi deschide centrul regional din Cluj. Deschiderea oficială a noului sediu se va face în cadrul evenimentului Zilele Olandeze din Cluj Napoca, în perioada 4 -7 mai.

Reporter: Cine este Business Lease Group?

Mihai Oniga, Branch Manager: Business Lease Group este companie olandeză specializată în furnizarea de soluţii complete de mobilitate oferite companiilor din  zona Centrală și de Est a Europei. Business Lease Group este un expert în furnizarea de soluţii complete de Mobilitate, precum Leasingul Operaţional și Fleet managementul, atât pentru companii mari, cât și pentru companii mici și mijlocii.


Reporter: De ce aţi ales Clujul?

Mihai Oniga: Pentru Business Lease Group piața din România are potențial, iar acest lucru a fost confirmat prin decizia de majorare a capitalului social cu alte 9 milioane de lei, la un total de 10,5 milioane lei. Primul plan major susținut de această infuzie este deschiderea noului sediu din Cluj-Napoca. Astfel, Clujul devine primul sediu regional al Business Lease România, alături de cel central, din Bucureşti. Prin deschiderea acestui sediu urmărim consolidarea poziției pe piața de profil şi poziționarea ca partener strategic de mobilitate pentru firmele care intră pe piaţa locală, prin aportul nostru de know-how în mobilitate.


Reporter: Cine poate beneficia de serviciile Business Lease Group?

Mihai Oniga: Localizat într-o zonă centrală, noul birou Business Lease va oferi companiilor din Cluj și din regiune servicii complexe de mobilitate axate pe optimizarea Costului Total al Mobilității (Total Cost of Mobility) și Costului Total al Deținerii (Total Cost of Ownership). Aceste modele de calcul folosite de companie oferă o perspectivă reală asupra variantei potrivite de utilizare a mașinilor, în functie de tipul de companie care le utilizează și a impactului financiar pe parcursul întregului ciclu de utilizare a unui mijloc de transport. Ca grad de utilizare, leasingul operațional este un produs relativ nou pe piața din România, iar principala noastră preocupare va fi să demonstrăm oamenilor de afaceri avantajele de a avea alături un partener care poate oferi soluții complete de mobilitate, în baza unei experiențe de peste 100 de ani a grupului din care Business Lease România face parte. Echipa este formată din specialiști cu experiență vastă în consiliere și servicii de leasing operațional și management de flotă. Mai mult, viitorii clienți vor beneficia de cele mai bune oferte personalizate și adaptate nevoilor lor.


Reporter: Ce surprize pregătiţi clujenilor odată cu deschiderea oficială a sediului din Cluj?

Mihai Oniga: Deschiderea oficială a noului sediu se va face de-a lungul evenimentului Zilele Olandeze (4 -7 mai)  în cadrul căruia Business Lease este  partener strategic  și furnizor de mobilitate. În cadrul evenimentului, Business Lease va expune în Orășelul Olandez/Dutch Town spectaculoasele mașini Tesla, alături de mașinile electrice BMW i3, iar vizitatorii vor putea participa la test-drive. Mai mult, în cadrul tombolei organizate pentru participanții la eveniment, Business Lease pune la dispoziție ca premiu un weekend cu un Volkswagen Passat Biturbo cu dotare de top.

Etichete: cluj leasing mobilitate