Economie

“Ciudăţenii” scoase la vânzare, de clujeni, pentru 8 martie

Un “pui de rottweiler mascul de 8 martie”, pus de un clujean, pe un site cu produse de vânzare sub acest titlu, a primit oferte din toată ţara, chiar şi din Roma‚ mai puţin de la Cluj.

Pe lângă cadourile obişnuite pe care le primesc femeile de 8 martie, bijuterii, flori sau obiecte decorative, a devenit o modă să se ofere şi animale de companie.

Clujenii au profitat de noul trend şi au postat pe site-urile cu anunţuri de vânzare oferte de “necuvântătoare”,  formulate special pentru a trage clienţi cu ocazia Zilei Femeii.


Nu toate anunţurile au prins bine la publicul local

Proprietarul unui pui de rottweiler, “rasă pură, vârsta 14 săptămâni, ţinut la căldură toată iarna”, care cere 150 de Euro pentru “minunea de 8 martie”, spune că nu a găsit încă un cumpărător pentru animal, chiar dacă a avut multe oferte.

“Am fost sunat din toată ţara, chiar şi din străinătate, de la Roma, doar din Cluj nu. Nu am putut să-l dau, nu am cum să fac livrarea, nu se poate trimite în cutie, trebuie să-l dau personal”, povesteşte bărbatul, pentru Monitorul de Cluj.


Nu lipsesc nici ofertele de striperi

Pentru cei mai nonconformişti, un cadou de 8 martie poate fi reprezentant de un program al unui striper. Astfel de servicii se oferă şi de clujeni. Reprezentantul unei firme care oferă servicii de striptease spune că pentru săptămâna 1-8 martie au primit peste 400 de solicitări, în timp ce, în mod normal au 2-4 pe săptămână.

“Avem cereri pe tot parcursul anului, pentru petreceri de burlăciţe sau de majorat, dar în această perioadă cresc semnificativ, de la 2-4 solicitări pe săptămână, la peste 400 acum”, explică reprezentantul Sin Boys, pentru Monitorul de Cluj.


Ziua Mamei

Cea mai mare parte a orășenilor (76,0%) oferă cadouri mamelor lor cu acest prilej, conform celui mai recent studiu MEDNET Marketing Research Center..

Mai mult decât atât, această zi este un bun moment pentru bărbați de a-și exprima dragostea față de soții sau iubite, peste 85% dintre aceștia intenționând să ofere cadouri partenerelor de viață cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.


De 8 martie femeile vor dărui cadouri mai degrabă persoanelor din familia lor (mamele, bunicile), rudelor (soacrele, mătușile etc.) și prietenelor, în timp ce bărbații vor oferi cadouri de 8 martie mai degrabă femeilor cu care interacționează în mod curent, și anume iubita/soția și colegele/colaboratoarele de serviciu/partenerele de afaceri.

În privința tipurilor de cadouri oferite, florile rămân de departe în top, 73,2% dintre orășenii care intenționează să ofere cadouri de 8 martie optând pentru acestea.


Alte cadouri pe care locuitorii din mediul urban ar dori să le ofere sunt bijuteriile (40,1%), cosmeticele/parfumurile (30,9%), dulciurile (28,0%) sau obiectele meșteșugărești (25,0%).

Ultimele Stiri
abonare newsletter