Economie

EXCLUSIV: Clujenii au câştigat, până acum, la extragerile Loteriei Bonurilor Fiscale, premii de peste jumătate de milion de lei

Clujul a avut câştigători la 7 din cele 18 extrageri la care s-au anunţat rezultatele până acum. Cel mai mare premiu a fost de 111.000 de lei, potrivit datelor centralizate de Monitorul de Cluj.

Clujenii se numără printre participanţii activi la extragerile Loteriei Bonurilor Fiscale, din cele 18.000.000 de lei puşi la bătaie, fiind revendicate până acum premii în valoare de peste 500.000 de lei.

Cel mai mare premiu a fost câştigat în 20 decembrie 2015. La Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice(AJFP) Cluj a fost depus atunci unul dintre cele nouă bonuri câştigătoare la nivel naţional. Premiul de 1.000.000 de lei, alocat la fiecare extragere a fost astfel împărţit la nouă, clujeanului revenindu-i 111.111 de lei.


Cei mai mulţi câştigători la o singură extragere au fost în 20 noiembrie 2016. Şapte persoane care au depus bonuri la AJFP Cluj au fost incluse pe lista celor care pot revendica premiul. Suma revenită fiecăruia dintre ei, 11.627 de lei, a fost însă mult mai mică, dat fiind faptul că s-au înregistrat 86 de bonuri valide la nivel naţional.

Unii au renunţat la “adunatul de bonuri”

Premiile consistente anunţate de Fisc i-au făcut pe mulţi dintre clujeni să păstreze bonurile primite pentru a verifica ulterior dacă au câştigat sau nu. După câteva extrageri necâştigătoare unii au renunţat însă.


“Mi s-a părut o idee foarte faină. Pentru primele extrageri am adunat sute de bonuri. Şi de la covrigi îmi păstram bonul. Niciodată nu am fost nici măcar pe aproape. În plus, îmi lua destul de mult timp să le verific, pe lângă faptul că aveam prin toată casa bonuri. Am renunţat, însă acum, auzind că au câştigat şi clujeni mă bate gândul să reîncep colectarea de bonuri fiscale”, ne povesteşte clujeanca Ana Mureşan.

Bonurile de 706 lei emise în 7 decembrie sunt câştigătoare

Duminică, 22 ianuarie 2017, a avut loc o nouă extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale – emise în perioada 1-31 decembrie 2016 – în urma căreia au ieşit câştigătoare bonurile cu valori cuprinse între 706 şi 706,99 lei emise în data de 7 decembrie 2016.


Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de un milion de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

După centralizarea bonurilor câştigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter