monitorulcj.ro Menu

Economie

Premii de excelenţă pentru 6 studenţi din Cluj, oferite de Fabrica de Încălţăminte Denis (P)

Fabrica de Încălţăminte Denis din Suceava a deschis joi al doilea magazin Anna Cori în Cluj-Napoca, pe bulevardul Eroilor nr. 45

Premii de excelenţă pentru 6 studenţi din Cluj, oferite de Fabrica de Încălţăminte Denis (P)

Cu ocazia deschiderii celui de-al doilea magazin Anna Cori în Cluj-Napoca, Ilie Cornea, creatorul brandurilor de încălţăminte Denis şi Anna Cori, a premiat cu câte 1.000 lei şase studenţi de excepţie. Trei dintre ei studiază la Universitatea de Medicină şi Farmacie Iuliu Haţieganu Cluj şi trei sunt studenţi la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor.

Tinerii au fost încântaţi de iniţiativa creatorului de încălţăminte şi au spus că vor folosi banii pentru dezvoltarea lor profesională. „Mi se pare că este foarte bine să dea aceşti bani unor studenţi cu rezultate bune. Eu voi investi în mine aceşti bani. Îi voi pune în bacă şi când se vor mai aduna îmi voi deschide o firmă”, a afirmat Cristina Ibănescu, studentă în anul III la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor.

Studenţii sunt de părere că astfel de gesturi îi încurajează pe copii să pună accent pe educaţie. “Este o idee extraordinară, îi laud pe cei care au avut această iniţiativă. A fost ceva complet neaşteptat. Consider că ideea aceasta îi va încuraja pe copii să meargă la facultate şi să exceleze. Voi folosi aceşti bani ca să îmi cumpăr instrumente de calitate mai bună decât cele pe care le am acum. Sunt student la Stomatologie şi am nevoie de instrumente de calitate”, a afirmat Radu Mihăilescu, student la Medicină Dentară, anul V.

Noul magazin Anna Cori se află pe bulevardul Eroilor nr. 45. La deschidere, clienţii au parte de reduceri de 20% la produsele achiziţionate. Fabrica de Încălţăminte Denis are magazine peste tot în ţară. “Brandul a prins foarte bine, este un succes, avem 37 de magazine în ţară. În magazinele noastre găsiţi încălţăminte, genţi, poşete, accesorii, curele, atât pentru damă cât şi pentru bărbaţi, stiluri diferite: casual, sport, elegant, confort”, a declarat Dumitru Parasca, leasing manager în cadrul Fabricii de Încălţăminte Denis.

Prin premierea studenţilor, compania confirmă sloganul “Lucrurile bune chiar se întâmplă!”