monitorulcj.ro Menu
Economie

(P) Trimite colete în Marea Britanie, de oriunde din Cluj, la cele mai avantajoase prețuri, prin oferta specială DPD România

Vrei să trimiți rapid un colet rudelor sau prietenilor din Marea Britanie? Nimic mai simplu! Cheamă un curier DPD România, din orice colț al Clujului, și trimite pachete oriunde în Regatul Unit, la prețuri extrem de avantajoase, prin serviciul DPD Classic International! Grăbește-te, oferta specială lansată de DPD România, cu tarife pornind de la doar 49 de lei, este valabilă până pe 15 iulie 2016!

Cea mai bună ofertă pentru clujenii care vor să trimită colete în Marea Britanie a fost lansată recent de DPD România, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală de coletărie și curierat expres. Bucură-te și tu de beneficiile serviciului DPD Classic International pentru a expedia simplu și rapid plicuri și colete rudelor, prietenilor sau partenerilor de afaceri, în orice colț al Regatului Unit. Oferta este valabilă până pe 15 iulie 2016, inclusiv, și îți asigură acces la cele mai avantajoase tarife de expediere în această regiune, dar și numeroase facilități, pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune condiții de livrare.


Cel mai mic preț, respectiv de 49 de lei, este valabil pentru coletele care nu depășesc 3 kilograme. Pentru pachetele care cântăresc între 3,1 kg și 10 kg se aplică tariful special de 79 de lei, iar cele care au între 10,1 kg și 31,5 kg se expediază la un prețul promoțional de 99 de lei.

Pe lângă tarifele preferențiale, DPD Classic International asigură și expediere în regim “Door-to-Door”, de oriunde din Cluj, cu 2 încercări de livrare la adresa de destinație din Marea Britanie, dar și Track & Trace online, pentru ca tu să știi în orice moment unde se află pachetul trimis. În plus, la final poți primi online dovada livrării scanată.

Dacă vrei să afli mai multe informații despre cum poți beneficia de oferta specială lansată de DPD România pentru serviciul DPD Classic International trimite un e-mail la adresa uk@dpd.ro sau sună la numărul de telefon 031.824.90.42. Specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru a-ți oferi toate detaliile pentru ca tu să te asiguri că bunurile trimise ajung în siguranță și în cel mai scurt timp la destinație. 

Tarifele aplicate pe perioada campaniei sunt valabile până pe 15 iulie 2016 și nu includ TVA. Oferta nu se cumulează cu alte discount-uri, iar pentru cererile de colectare din Marea Britanie se aplică o taxă de import de 30 de lei.