monitorulcj.ro Menu
Economie

EBS Romania atinge cifra 1000 de angajaţi şi colaboratori externi (P)

EBS Romania marchează un succes semnificativ, ajungând în acest moment la o echipă de 1000 de angajați şi colaboratori externi.

Această creştere este constituită de o dezvoltare constantă în ultimii 2 ani a tuturor verticalelor de business din cadrul companiei, dar şi de apartenenţa la concernul NTT DATA ce a condus la parteneriate noi şi contracte noi. Cea mai mare dezvoltare s-a înregistrat în segmentul Embedded Systems, o zonă de competenţă sporită a EBS-ului fiind industria de automotive. Acest domeniu vine pe baza expertizei vaste acumulate în ultimii 10 ani, în proiectele derulate pentru marii producători de autoturisme din Europa.
Un progres semnificativ s-a înregistrat şi în proiectele derulate la clienţi precum: BMW, Daimler, Volkswagen, Continental, Deutsche Bank, Commerz Bank şi mulţi alţii.

Atingerea acestei ţinte, de 1000 de angajaţi şi colaboratori externi reprezintă pentru EBS dovada maturizării organizaţionale şi a echipei manageriale, care într-un context dificil a reuşit să atragă atât clienţi noi, dar mai ales colegi noi. Provocarea nu a fost reprezentată în mod deosebit de câştigarea unor clienţi noi, ci de găsirea resurselor necesitate de către proiectele noi.

“Nu am fi putut atrage atâţia colegi noi în ultimii 2 ani dacă nu am fi reuşit să oferim anagajaţilor noştri condiţii excepţionale de performanţă, pornind de la infrastructura companiei şi până la cultura organizaţională bazată pe respectul faţă de angajat, pe respectarea promisiunilor faţă de clienţi şi angajaţi, iar toate acestea pe baza unor principii morale, sănătoase şi solide, fundamentale oricărei afaceri de succes pe termen lung”, declară Daniel Metz, CEO EBS Romania.

În continuare, EBS Romania ce va deveni în curând NTT DATA Romania, îşi propune o creştere a echipei până la sfârşitul acestui an de 1200 de oameni, iar pentru anul 2017 obiectivul este de atingerea unui număr de 1500 de angajaţi şi colaboratori.

Cu o experienţă de 16 ani, EBS Romania este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluții şi servicii software din România. Începând cu 2013, EBS Romania este o companie NTT DATA, parte a Nippon Telegraph and Telephone Corporation (NTT). Înfiinţată în 1988, NTT DATA, are sediul la Tokyo şi îşi desfăşoară activitatea în peste 35 de țări. Concernul furnizează servicii de primă clasă, de la consultanță şi dezvoltare de sisteme până la outsourcing de servicii IT. Aflat în topul mondial al furnizorilor de servicii IT, NTT DATA este un partener inovativ la nivel mondial, beneficiind de o rază de acoperire globală, dar şi de competențe locale.