monitorulcj.ro Menu
Economie

Coduri de reducere pentru a economisi bani on-line (P)

În ultimii ani, fenomenul cupon a explodat în România, și datorită numeroaselor site-uri de coduri promoționale, utilizatorii au posibilitatea de a găsi într-un singur web site o gamă largă de promoții pentru a economisi bani și timp pe internet.

De exemplu, site-ul Cupoane-Reducere.Ro reprezintă o gamă largă de coduri de reducere pentru toate magazinele din România. În acest site sunt prezentate toate cele mai bune web-magazine din România, cum ar fi mall-uri on-line și branduri cunoscute în întreaga țară ca Elefant, eMag, Flanco și Altex.

Acest portal de cupoane promoționale conține informații într-un singur loc, și un număr mare de magazine de e-comert din România, inclusiv chiar și cele mai puțin cunoscute site-uri au o clasificare utilă și o bună navigabilitate. Site-ul este foarte cunoscut în toată România, chiar și locuitorii Clujului pot profita de coduri promoționale pentru a cumpăra on-line și, prin urmare, pentru a economisi bani. Potrivit statisticilor în 2016 , site-urile de vouchere promoționale sunt într-o creștere remarcabilă a e-comerț-ului din România. De asemenea, și serviciile oferite au o calitate mai înaltă, cât și posibilitatea de a cumpăra online dispozitive mobile cum ar fi smartphone-uri și tablete.


Pentru acest motiv, piața codurilor de discount a găsit un teren fertil în România, care este țara din Europa de Est, și unde este mult mai înrădăcinată încrederea consumatorilor în serviciile de e-comerț.

Cumpărarea online poate fi într-adevăr convenabilă, și puteți găsi cele mai frecvente reduceri pe un site de cupoane, unde aveți posibilitatea de a găsi produse ce vă oferă transport gratuit sau un cod promoțional care vă este oferit după înregistrarea la newsletter.


Pentru magazinele online din România este foarte important de a reduce costurile. În acest mod clientul beneficiază de o reducere la transport, și e mult mai confortabil de a cumpăra de acasă în fața computerului. În acest caz nu este nevoit să facă kilometri de trafic pentru achiziționarea produselor în centrele comerciale din orașul lui. De fapt, mulțumită costurilor mai mici, clientul are posibilitatea de a cumpăra online de la site-uri de e-comerț, mult mai ieftin cu 20% decât în mall-urile marilor orașe precum Cluj și București.

În ceea ce privește turismul, de asemenea, este convenabil să rezervați servicii turistice online. Ca exemplu Vola.Ro, cea mai mare companie de zboruri și călătorii din România, oferă clienților coduri promoționale exclusive pentru a rezerva hoteluri și zboruri. Printre altele compania Wizz Air, oferă în general reduceri de 20% pentru rezervările de zboruri de pe aeroporturile României.


În industria modei, veți avea posibilitatea de a cumpăra îmbrăcăminte și încălțăminte de înaltă calitate, de la cele mai renumite brand-uri cum ar fi: Bershka, Zara, Mango, Stradivarius, Desigual, Guess și multe alte mărci ale modei internaționale la prețuri reduse.

În general apreciem foarte mult noile site-uri promotionale care s-au dezvoltat în România, și în acest caz, putem spune că, datorită acestei activități constante și zilnice a actualizării cupoanelor, utilizatorii online pot obține o mare posibilitate de a economisi bani și timp.